MOST READ ARTICLES

Ik was pas weer eens in m’n statistieken aan het kijken naar mijn meest gelezen artikelen, en vond het leuk om deze met jullie te delen! Het is van een kwartaal, dus van 31 mei t/m nu!

IMG_20150710_125024

SHOPLOG ARNHEM

In dit artikel schreef ik over wat ik allemaal had gekocht toen ik naar Arnhem ging. Ik ben toen eigenlijk alleen maar naar de Primark en naar de Bershka geweest, maar had best wel wat leuke dingetjes gekocht! Deze shoplog viel heel erg in de smaak bij jullie!

DSC_5936

OUTFIT TUINFEEST

Dit was een van de artikelen die ik over het tuinfeest, het feest wat een vriendin en ik gaven voor onze 17e verjaardag voor onze klas en vrienden, schreef. Blijkbaar viel het heel erg in de smaak want het is het 2e meest favoriete artikel op het statistieklijstje. Ik droeg een zwart witte croptop, een rode maxiskirt met splitten en een lange ketting.

BLOZENDE WANGETJES

Echt, don’t ask me why, maar op de een of andere manier vonden jullie het artikel wat ik schreef over dat het me speet dat ik zoveel afwezig was geweest leuk. Ofzo. Het staat als derde op de lijst. WAAROM? Dat is toch vreemd, haha. Mijn comeback beviel blijkbaar wel. 😉

DSC_4932

SUMMER 2015 BUCKETLIST

Dit artikel vond ik zo leuk om te schrijven! Nouja, eigenlijk meer het voorwerk. Dit is mijn bucketlist van afgelopen zomervakantie. Ik heb echt heel veel gedaan ervan, ik schrijf binnenkort een update!

IMG_20150711_210243

HAIR CHALK PRIMARK REVIEW

Dit punt stond op mijn bucketlist. Ik wilde heel graag een keer haarkrijt proberen, gewoon voor het idee. Ik was onwijs benieuwd hoe dat eruit zou zien en of dat met een budget product nou eigenlijk een beetje zou werken. Toen ik het bij de Primark tegen kwam, vond ik het dus ook niet echt een moeilijke keuze 😉 Hoe het uiteindelijk werd? Dat lees je in de blog.

IMG_20150711_205436

WHAT I GOT FOR MY BIRTHDAY 2015

Ook een deel van de ‘serie’ artikelen over het tuinfeest, was wat ik allemaal gekregen had. Normaal is het bij ons een soort van ‘normaal’ om geld te geven op verjaardagen, alleen dit tuinfeest kreeg ik echt onwijs veel cadeautjes. Ik vond het zo leuk dat ik besloot er een artikeltje over te schrijven 🙂

DSC_5052

WHAT MAKES ME HAPPY NUMERO ZOVEEL DEEL 2

De ‘What makes me happy’ artikeltjes vallen altijd wel bij jullie in de smaak, positiviteit wordt gewaardeerd blijkbaar 🙂 Ze zijn echt heel leuk om te schrijven ook, maakt dat je even nadenkt over wat er allemaal positief is op dat moment. Echt een aanrader om te doen, ook zonder blog. Gewoon even opschrijven wat jou allemaal blij maakt op dat moment en jezelf verplichten om tot een bepaald getal te gaan, dat je bijvoorbeeld een stuk of 10 punten moet.

DSCF2849

SHOPLOG H&M EN PRIMARK

Dit vind ik wel zo vreemd! Dit artikel is van 19 januari dit jaar, en staat echt hoog in mijn statistieken. Hij staat heel hoog in mijn ‘all time’ meest gelezen artikelen, maar ook in de meest gelezen artikelen van afgelopen drie maanden. Het is de enige shoplog die ik heb waar ‘aanbeelden’ bij zitten, dat zal het zijn. Ik wilde dat ik het vaker kon doen, alleen het probleem is een beetje dat iemand foto’s moet maken dan, ik heb geen statief of niks namelijk. Ik had in ieder geval echt veel gekocht haha.

DSC_5981

BUCKETLIST UPDATE

Die bucketlist, waar jullie iets eerder over konden lezen? Daar schreef ik ook nog een update over. Die lees je hier! Er komt er dus ook nog een van de complete zomervakantie.

OG3JUvBYNHCoW_GiWU54vNtCT5-_L5hidSSzWkE2cyrJuwfj7I5Vvq0AAFrNxqcaOfbU3w=w1549-h708

FOOD – SWEET 17

Dat tuinfeest, waar ik nu al drie ik over schrijf? Ja. In dit artikel kon je lezen (vooral zien) wat voor heerlijk eten we allemaal hadden. Oeh, ik heb net gegeten maar ik krijg alsnog honger haha. Ik denk dat dit artikel vooral populair is door de supermooie foto’s! Credits naar Christa 🙂

wpid-img_20150720_190249.jpg

WEBPRINT.COM

Dit vond ik heel erg leuk om te schrijven! Ik had onwijs veel leuke dingen binnen gekregen van de webshop WEBPRINT en liet in dit artikel zien wat dat precies was. Leuk om te doen!

wpid-img_20150820_184801.jpg

6 FAVOURITE SUMMER BEAUTY ITEMS

Van dit artikel vind ik het echt heel erg leuk dat hij in de top 12 staat! Ik heb best wel lang gedaan over dit artikel en was wel blij met hoe het uiteindelijk werd, dus ik vind het heel leuk dat jullie het blijkbaar ook leuk vonden!

Wat ook hele populaire artikelen zijn, zijn de ‘My week captured. Sort of.’ artikelen, die ik elke week probeer online te laten komen. Je kan ze hier (KLIK) allemaal bij elkaar lezen! Er is nu al genummerd tot 21, wat eigenlijk 25 zou moeten zijn omdat ik bijvoorbeeld 2x een Mwcso#3 heb haha, sliiim. Maar blijkbaar vinden jullie mijn niet zo heel boeiende leventje toch leuk om bij te houden, vind ik ook weer leuk! 🙂

Ik wil jullie nog even bedanken dat jullie mijn artikeltjes lezen, ik blijf het leuk vinden om views te zien en reacties, dankjulliewel! :*

 

Advertenties

One comment

  1. Zij en Stijl · september 27, 2015

    Leuk zo’nterugblik 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s