What to do on valentine’s day — For the single ladaaaaays :)

wpid-snapchat-3335285442406201614.jpg

Ook al willen we het misschien allemaal heel graag, we hebben niet allemaal zo’n knap vriendje die lief, romantisch, grappig, galant, Zac Efron like (Zucht), met goede kledingstijl zijn leven doorgaat, met jou aan zijn perfecte (voor jou dan) zijde. Nu zijn er natuurlijk meiden die totaaaal geen behoefte hebben aan ‘iemand’, maar toch zijn er natuurlijk ook meiden die graag wel iemand zouden hebben. En dan is het zaterdag valentijnsdag. Al die romantische shit. Sommigen vinden het de meest geweldige dag van het jaar, ook al zijn ze single, sommige willen het liefst de hele dag in hun bed blijven liggen. Ik ga jullie alvast wat tips geven om de dag het best te benutten, voor de romantische en romantische-haters onder ons! πŸ˜‰

ROMANTIC GIRLIES

* Kijk alle mogelijke romantische films die je kan vinden. Sowieso alle films zoals The Notebook, The Vow etc, maar ook Footlose, Step up (alle mogelijke delen) etc. Oeh, en dat clichΓ© zinnetje: ‘You look beautiful!’. Zoooo schattig. Sucker for romantic movies, right here! Oh, en geef family romantische films ook een kans, familie is ook belangrijk vandaag!

* Familie is sowieso belangrijk of course, maar vandaag is de dag van de liefde. Geef je familie die je nog hebt wat extra liefde. Zeg eens een keer ik hou van je, pak de afwasmachine uit jezelf uit, maak geen ruzie met je machtig irritante broertje die eigenlijk ook wel lief is.

* Er staan nu ongeveer 30.000 filmpjes online met snacks voor valentijnsdag op youtube. Ga daar eens naar kijken, kwijlen, en vervolgens toch maar gewoon een oreo naar binnen duwen van die rol die je toch al aan het wegstouwen was.

*Maak je mooi op, inclusief rode lippen en goeie wing, krul je haar, trek je mooiste jurkje aan, pumps, maak een foto en voel je mooi. Stuur hem naar je single vriendinnetjes en trek dan je onesie weer aan.

* Houd een dagje me-time. Lekker een bad, eindelijk je benen weer eens scheren (het is nu toch winter, maarre. Busted! ), maskertjes etc. Feel relaxed. Beetje liefde voor jezelf mag ook wel.

ROMANTIC-HATERS

* Ugh, je denkt er meteen aan ’s ochtends: Valentijnsdag. Het liefst blijf je de hele dag in bed om al die shit te ontlopen. Dat zou je eventueel als een optie kunnen zien, de hele dag in bed blijven.

* Maak een lijstje van wat er eigenlijk zo stom is aan valentijnsdag. Als je eigenlijk maar 2 punten kan verzinnen (De romantische overdreven shit en de extreem kleffe mensen), doe dan alsof je nog heel veel punten op hebt geschreven. Fake it till you make it.

* Beste remedie tegen liefdesverdriet: Chocola. Chocolate solves everything! Bovendien vindt iedereen het lekker. Hoewel; ik ken een jongen die liever een glas melk heeft dan chocola. Hoe kan dat?? Goed, smaken verschillen.

* Ga dingen doen die je normaal gesproken haat. Badkamer soppen, sporten, dichten, huiswerk, dansen. Misschien wordt valentijnsdag dan iets minder erg. πŸ˜‰

* En alsnog; Me-time. Omdat Me-time altijd goed is. πŸ™‚

Tot vrijdag, lovers!

Xo

Volg je me al op Bloglovin’? Vind ik leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s